BSO Workshops

Superleuk dat kinderen in BSO tijd lekker kunnen hockeyen. PANASJ hockey is een hockey speelconcept dat ontwikkeld is door specialisten uit het onderwijs en de hockeywereld. Het is meer dan alleen hockey, de spellen zijn ook gericht op ontwikkeling van de motoriek en coördinatie.

De kinderen gaan in een aantal wekelijkse workshops leuke bal- en tikspellen spelen, hockey basisvaardigheden en trucs aanleren en gave wedstrijdjes spelen. Er zit veel vaart en afwisseling in een les, van spannende team estafettes tot gewaagde 1v1 duels. En dit alles op een snelle vloer en lekker swingende muziek. Plezier gegarandeerd!

Aanbod

 
 Aantal:  minimaal 6 tot 8 workshops, 2 achter elkaar
 Tijdsduur:   60 minuten, 3 tot 4 weken op rij
 Leeftijd:  4,5 tot 10 jaar, op leeftijd ingedeeld
 Dagen:  maandag-, dinsdag-, of donderdagmiddag vanaf 15 uur in schoolweken en alle dagen in schoolvakanties
 Kosten:  75 euro excl. BTW per uur. Voor 6 workshops bedragen de kosten 450 euro excl. BTW, voor 8 workshops: 600 euro excl. BTW. 

De gymzaal, communicatie en inschrijving regelt de BSO organisatie zelf. De materialen regelt PANASJ. De kinderen dragen sportkleding en sportschoenen. Het dragen van scheenbeschermers en een bitje mag maar is niet verplicht. Kinderen die een eigen hockeystick (buitenstick) hebben mogen die meenemen en voor de anderen zijn er leensticks.

Nieuwsgierig?

Voor meer informatie, specifieke wensen en aanmelden, kijk je op mijn website en facebook of bel, mail of app je mij.

Sportieve groet, Jolanda Hendriks
 


PANASJ Den Bosch
06-20972900
denbosch@panasj.nl
Nieuwsbrief
*
Terug naar boven