FAQ

1. Wat heb ik allemaal nodig?
Kleding en schoenen: lekker zittende sportkleding (PANASJ polo). De gymzaal mag alleen betreden worden met zaal- of sportschoenen zonder een donkere/zwarte zool. 
Sticks: we gebruiken gewoon buiten hockeysticks. We hebben bij de start leensticks in de tas zitten. Bij het kopen van een stick kun je de volgende richtlijn aanhouden (als het gaat om de lengte van de stick): laat je kind rechtop staan, plaats de stick vanaf de grond rechtop langs het lichaam van het kind. De stick mag niet boven de navel uitkomen, iets eronder is geen probleem. 
Bescherming: we adviseren kinderen vanaf 5 jaar scheenbeschermers en een bitje te dragen. Hoe ouder de kinderen worden, hoe meer we zullen eindigen met kleine partijtjes waarbij bescherming echt noodzakelijk is voor de veiligheid.
 

2. Hoe werkt een proefles?

Wil je kind eerst een proefles dan stuur je een mail naar denbosch@panasj.nl met vermelding van voor-en achternaam, geboortedatum en voorkeurslocatie. Wij delen jouw kind in bij een les. Je ontvangt een mail met startdatum en -tijdstip. Een proefles is meteen de eerste les bij PANASJ. Als de les bevalt, schrijf je je kind in door het inschrijfformulier in te vullen. Je kind blijft in dezelfde les(groep). 
 

3. Hoelang sta ik op de wachtlijst?

We proberen kinderen zo snel mogelijk te plaatsen. Daarbij proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met de leeftijd en het niveau. Uiteraard krijg je dan van ons bericht. We starten groepen als we rond de 6/7 kinderen hebben. Het kan dus voorkomen dat het ene kind (vanwege leeftijd/dag/locatie) wat langer moet wachten dan het andere kind.
 

4. Wat als ik er een les niet ben?

Als je een keer niet kunt, dan log je in op de app of website om je af te melden. Als je de les wilt inhalen dan stuur je een mail naar denbosch@panasj.nl en gaan we kijken of er nog plaats is in een andere passende groep.
 

5. Wat houdt mijn lidmaatschap in?

Je wordt lid van PANASJ Den Bosch e.o. voor onbepaalde tijd. Het seizoen 2019/2020 bestaat uit twee trainingsblokken. Het eerste blok loopt van september t/m december 2019 en het tweede blok van januari t/m juni 2020. Je kunt je uitschrijven uiterlijk een maand voor het einde van een trainingsblok (1 december en 1 juni) door een mail te sturen naar denbosch@panasj.nl.
 

6. Wat als mijn kind geblesseerd raakt?
Mocht er onverhoopt iets met een kind gebeuren dan brengen wij het kind naar de dichtstbijzijnde EHBO post. Mocht je speciale wensen voor een ziekenhuis hebben, dan gaan wij ervan uit dat je het vervoer en de begeleiding van je kind zelf regelt. De urgentie van een medische behandeling kan voor ons aanleiding zijn een kind toch naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis te brengen. We verwijzen je ook naar onze Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn op onze trainingen en jullie inschrijving. PANASJ Den Bosch
06-20972900
denbosch@panasj.nl
Nieuwsbrief
*
Terug naar boven