Prijzen

Prijzen
De kosten zijn € 10,50 per les. Junioren (3-4 jaar) trainen 45 minuten per les. Kinderen van 5-10 jaar trainen 60 minuten per les. Daarnaast betaal je éénmalig als nieuw lid € 35,= inschrijfgeld (incl. BTW). Hiervoor krijg je van ons het exclusieve PANASJ poloshirt. Je betaalt de lessen per trainingsblok. Seizoen 2019/2020 kent 2 blokken. Blok één loopt van september t/m december 2019 en blok 2 van januari t/m juni 2020. Als je later in het blok instroomt, betaal je vanaf je eerste (proef)les. De betaling verloopt via automatische incasso (september en januari).
 
Inschrijfgeld (éénmalig) € 35,-
Trainingsblok 1 (september - december 2019) (15 lessen) € 157,50
Trainingsblok 2 (januari - juni 2020) (17 lessen) € 178,50

PANASJ is aangesloten bij het Jeugdfonds Sport en Cultuur. Beschikt u over te weinig financiële middelen om dit zelf te betalen dan kunt u een beroep doen op het Jeugdfonds Sport en Cultuur.

Inschrijven
Je schrijft je kind in door het inschrijfformulier in te vullen. Je kind wordt voor onbepaalde tijd lid van PANASJ hockey.

Eerst proefles?
  • Wil je kind eerst een proefles, dan stuur je een mail naar denbosch@panasj.nl met vermelding van voor- en achternaam, geboortedatum en voorkeurslocatie. 
  • Wij delen jouw kind in bij een les en je ontvangt een mail met startdatum en -tijdstip.
  • Een proefles is meteen de eerste les bij PANASJ.
  • Als de les bevalt, dan schrijf je je kind in door het inschrijfformulier in te vullen en blijft je kind in dezelfde les(groep).
Wachtlijst
Bij een teveel aan inschrijvingen hanteren wij een wachtlijst. Mochten wij je moeten teleurstellen, dan zullen wij er vervolgens alles aan doen om je zo snel mogelijk alsnog te plaatsen.

Uitschrijven
Je kunt je kind uitschrijven door uiterlijk een maand voor het einde van een trainingsblok (1 december en 1 juni) een mail te sturen naar denbosch@panasj.nl.


PANASJ Den Bosch
06-20972900
denbosch@panasj.nl
Nieuwsbrief
*
Terug naar boven