Wie zijn wij?

Welkom bij PANASJ Den Bosch en omgeving! 

PANASJ is in 2005 ontwikkeld in Den Haag en inmiddels in meerdere steden succesvol. In 2014 is PANASJ Den Bosch gestart.

Mijn naam is Jolanda. Ik heb twee hockeyende kinderen van 8 en 10 jaar en woon in Rosmalen (Groote Wielen). Ik ben zelf opgegroeid met hockey en heb als kind superveel plezier beleefd aan hockey en er veel uitgehaald. Op zevenjarige leeftijd ben ik samen met een schoolvriendinnetje op hockey gegaan bij MHC Wijchen en direct als een blok voor het spelletje gevallen. We waren zo fanatiek dat we buiten de trainingen om naar de hockeyclub gingen om extra te oefenen om later prof hockeyer te worden. Zover is het nooit gekomen maar als kind is het fantastisch om daar heilig in te geloven.

Ik stopte in de A1 met hockey omdat ik ging studeren en op kamers ging. Al snel kriebelde het weer en heb ik nog gespeeld bij dames 1 Quick Nijmegen, MHC Best en ik val nog af en toe in bij de BLT bij MHC Rosmalen.  

Ik heb sinds kort PANASJ Den bosch overgenomen. Ik mag nu iedere dag werken met dat wat ik het liefste doe; kinderen plezier laten beleven en zien groeien in het hockeyspel en verder bouwen aan PANASJ hockey.

Heb je vragen of wil je een keer meedoen om te kijken of PANASJ iets voor je is? Je kunt me altijd bellen of mailen. Hopelijk tot snel! Sportieve groet!

Jolanda Hendriks | denbosch@panasj.nl | 06-20972900 

PANASJ team

Trainster KC de Hoven en De Run

Hoi allemaal, mijn naam is Floor Engelen en ik ben 19 jaar. Ik zit in het laatste jaar van mijn sportopleiding op het MBO. Op deze opleiding leer ik vooral hoe ik kinderen op en enthousiaste manier les kan geven. Zelf ben ik een grote hockey fan en hockey ik al vanaf mijn 5de bij MHC Rosmalen. Momenteel zit ik in Jong Dames 1 en geef ik ook trainingen aan de MA3. Buiten alle trainingen aan de mini’s en junioren teams heb ik ook training gegeven aan de gehandicapten en de trimmers; ik vond dit erg leuk om te doen.

Naast school ben ik het liefste bezig met zelf hockeyen of trainingen geven daarom vind ik het ook leuk dat ik nu een nieuwe uitdaging ben aangegaan om trainer te worden bij PANASJ! Het leukste vind ik om de kinderen iets bij te brengen en om ze gewoon een leuke training te geven.
Trainster KC de Hoven en KC de Kameleon

Hoi allemaal, ik ben Diede Merkelbach, 19 jaar oud en studeer Geneeskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ik woon heel mijn leven al in Berlicum waar ik gezellig met mijn ouders, broer en zus woon. Naast tennis speel ik hockey al sinds dat ik 5 jaar ben en ben er nooit mee gestopt. Het spelen in dames 1 van HC Berlicum en samen voor de winst willen knokken, maakt dat ik het een ontzettend leuk spel vind.

Het spelletje aan anderen mogen leren is natuurlijk hartstikke leuk, vandaar dat ik met veel plezier training geef bij PANASJ. De kinderen wat bijleren en ze een leuke tijd bezorgen, dat is mijn doel als trainster. Ik heb er heel veel zin in!
Trainster (inval)

Hoihoi! Mijn naam is Lieke Postema en ik ben 21 jaar. Afgelopen jaar heb ik mijn diploma  bewegingsagoog binnen gesleept en dit jaar ben ik gestart aan de opleiding Social work op de  Avans in Breda. Omdat Hockey echt mijn passie is hockey ik zelf bij Zwart-Wit in Dames 1, train en coach ik MC1 van MHC MEP en geef ik natuurlijk PANASJ training.

Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken en om bezig te zijn met de motorische en sociale  aspecten van het kind. Hockey en spelletjes samen in een training is hiervoor de perfecte combinatie. Het is fijn om te zien dat de kinderen genieten van de les en dat de kinderen trots zijn  als ze iets nieuws hebben geleerd.


PANASJ Den Bosch
06-20972900
denbosch@panasj.nl
Nieuwsbrief
*
Terug naar boven